Zonguldak'ta Esnaf Bilgilendirme Toplantısı
24.01.2019 tarihinde Zonguldak'ta Esnaf Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

 Esnaf ve sanatkârlar, toplumun tüm kesimlerine yönelik üretim ve hizmetleriyle ekonomik büyümeye, sosyal kalkınmaya ve istihdama katkı sağlayan, ekonomik dinamizmin ve canlılığın kaynağını oluşturan, refahı tabana yayan, bunların yanında istikrarın da temel mekanizması olarak kabul gören bir kesimdir.
 
Esnaf ve sanatkârlarımızı ülke ekonomisinde katma değer sağlayacak seviyeye getirmek amacıyla Genel Müdürlüğümüz koordinasyonunda "Esnaf ve Sanatkârları Bilgilendirme Toplantıları" düzenlenmektedir.

 24 Nisan 2019 Çarşamba günü Zonguldak Merkez Öğretmen Evi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Sayın Necmettin ERKAN’ın katılımının yanı sıra Zonguldak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem COŞKUN ile 32. ESKKK Başkanı Mehmet AZMAN katılım sağladı.
 
Zonguldak ilinde faaliyette bulunda esnaf ve sanatkârlarımızın yoğun ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantısında Bakanlığımız ve Halkbank uzmanları tarafından, esnaf ve sanatkârlarımızın yararlanabileceği finansal teşvik, destekler ve e-ticaret hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantı, soru ve cevap kısmıyla sona erdi.

Haber Eklenme Tarihi : 30.04.2019